Philodendron scandens / brasil 27/150 cm in Lechuza classico LS43 cm

891 Lei 802 Lei

Disponibilitate:
In Stoc
Codul Produsului:
philobrasil-lec-class-27-150

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

In combinatia prezentata am plantat o planta PHILODENDRON SCANDENS BRASIL 27/150 cm intr-un ghiveci inteligent LECHUZA classico argintiu, LS 43 (diametru exterior 35 cm, cu sistem de udare).

Pretul redus cu 10% este valabil in combinatia de planta + ghiveci Lechuza de culoare argintie sau rosie.

Pretul afisat este pentru produsul ready-to-go si include:

- planta;

- ghiveci Lechuza classico cu accesoriile de udare;

- pamantul utilizat la transplantare;

- manopera de transplantare;

- fertilizarea profesionala;

- livrarea pe raza Bucurestiului, intre orele 09,00-17,00 in zilele lucratoare.


Philodendron scandens brasil, o planta frumos condusa pe un tutore de cocos. Se preteaza pentru birouri cu lumina medie, si decoreaza cu succes spatii inguste datorita alurii sale verticale.

Planta decorativa prin frunze, originara din padurile tropicale umede din America Centrala si de Sud, Mexic, Florida.

Philodendron scandens brasil se prezinta sub forma de liana viguroasa, cu frunze oval-cordiforme, groase, stralucitoare. Culoarea de fond este verde unele specii avand nervura principala galbena.
Pentru un aspect aparte planta se conduce in jurul unui tutore de cocos, acesta poate fi pulverizat cu apa si astfel se mentine umiditatea la nivelul frunzisului, radacinile adventive ale plantei utilizandu-l ca pe un substrat.

Planta Philodendron poate fi amplasata in spatii cu lumina multa pana la spatii cu lumina medie. Daca este tinut o perioada mai lunga de timp in spatii intunecoase frunzele se etioleaza si raman mici. Decoreaza cu succes spatii inguste datorita alurii sale verticale.

Recomandam ca pamantul sa se mentina permanent umed, temperatura medie 18-22 grade Celsius, este important ca planta sa fie ferita de curentii de aer. Philodendronul are o viteza de crestere  medie.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook