Aglaonema 14/40 cm

68 Lei 61 Lei

Disponibilitate:
In Stoc
Codul Produsului:
aglao-14-40

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

Aglaonema este o planta robusta decorativa prin frunze care decoreaza o piesa de mobilier de birou amplasata intr-o zona cu lumina medie. Are nevoie de un spatiu calduros. Ingrijirea ei este facila. Atentie, se uda moderat!

Este originara din padurile tropicale din Asia de Vest.

Aglaonema are aspect de tufa si este decorativa prin frunzele ovale-lanceolate in diferite nuante de gri-verzui cu pete gri-albe. Tulpina este bine imbracata cu frunze dar pe masura ce planta imbatraneste se degarniseste la baza si capata aspectul unui trunchi.

Aglaonema este printre putinele plante ce prefera locurile umbroase si semiumbroase, de aceea se preteaza bine in spatiile de birouri cu lumina mai putina. Cerintele Aglaonemei fata de apa sunt moderate, se va uda in functie de temperatura mediului ambiant, de dimensiunea ghiveciului si a tufei o data sau de doua ori pe saptamana, astfel incat pamantul de la nivelul radacinilor sa fie aproape uscat. Se recomanda ca la interval de cateva zile sa se pulverizeze fin  planta cu apa pentru a mentine frunzele proaspete, in special cand temperatura ambientului este ridicata.


Ghivece recomandate pentru Aglaonema 14/40:

Ghiveci Hobby 25 cm (pe mobilier)

Ghiveci Lechuza Classico 21 cm (pe mobilier)

Ghiveci Lechuza Quadro 21 x 21 cm (pe mobilier)

Ghiveci Lechuza Cubico 30/56 (ghiveci inalt) - se vor planta 3-4 plante intr-un ghiveci

Ghiveci Lechuza Delta 30/56 (ghiveci inalt) - se vor planta 3-4 plante intr-un ghiveci

Ghiveci Lechuza Rondo 32/56 (ghiveci inalt) - se vor planta 3-4 plante intr-un ghiveci

Daca doresti ca planta Aglaonema 15/40 sa iti fie livrata gata transplantata si fertilizata, te rugam sa selectezi din zona de servicii:

transplantare planta ghiveci 25 cm si

fertilizare si tratare initiala plante de interior.

Specificatii

Rezistenta
Specie cu rezistenta buna Conform caracteristicilor biologice ale unei medii a speciei, in conditii de sera.
Frecventa intretinere
Frecventa udare saptamanala Operatiunile de intretinere se vor realiza cu o anumita periodicitate, in functie de evaluarea profesionala a nevoilor plantei la fiecare vizita.
Necesar lumina in conditii ideale
Lumina multa, fara soare direct 600-2000 lux Aceasta este lumina ideala pentru dezvoltare in conditii de sera.
Necesar lumina pt. buna dezvoltare
Lumina medie 300-600 lux La lumina pentru dezvoltare planta va evolua conform caracteristicilor speciei. Cu ingrijire corespunzatoare, va avea durata de viata previzionata pentru spatii de birouri (3...6...9 ani in functie de suma conditiilor specifice).
Regim udare la lumina pt. buna dezvoltare
Udare medie
Necesar lumina pt. supravietuire
Lumina moderata 200-300 lux La lumina pentru supravietuire planta isi pierde in timp aspectul decorativ si devine vulnerabila la boli si daunatori. Durata sa de viata va fi mult scurtata.
Regim udare la lumina pentru supravietuire
Udare moderata
INFORMATII IMPORTANTE
ATENTIE! Lumina difera in functie de sezon (iarna e mai putina, vara e mai multa). Lumina difera in functie de ferestre (cu/fara filtru, cu/fara jaluzele sau perdele, pe toata inaltimea sau inaltime partiala). Lumina difera in functie de expunere si de intervalul orar al zilei (nord si est mai putin, sud si vest mai mult). REGULA GENERALA: lumina mai putina = udare mai putina / lumina mai multa = udare mai multa

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook