Calatoria plantelor

Importam plantele decorative din Olanda, saptamanal, pentru ca la momentul livrarii catre tine plantele sa fi traversat o perioada cat mai scurta de stres generat de multiple segmente de transport, de schimbarea locatiei, de schimbarea mediului si a sistemului d ehranire.

Din Olanda si pana in Romania plantele parcurg un drum complex, doar in cateva zile, astfel incat sa ajunga proaspete si in stare buna la tine, beneficiarul nostru.

Bursa de flori din Aalsmeer, partenerul nostru de business.

    

Carucioare cu flori si plante in bursa de flori din Aalsmeer, inainte de licitatia de dimineata, ora 5 AM.

Sala de licitatii din Bursa de flori din Aalsmeer, ora 6 AM, cand incep tranzactiile.

Agentul nostru exportator din Olanda, procesand comenzile noastre. Comenzile se trimit in cursul serii si sunt procesate a doua zi dimineata la orele 5.

Plantele mari in serele producatorilor, olandezi, asteptand comanda noastra, transmisa prin agent.

    

Dupa preluarea comenzii noastre prin agent, furnizorul ambaleaza plantele mari in sera si le expediaza cu transportator specializat, cu camioane cu temperatura controlata.

  

Manipularea plantelor mari (in imagine un palmier de 5m) inainte de livrarea la client.

  

‚Äč

Transplantarea palmierilor inalti de 5m in ghivece de inox, intr-un centru comercial din Romania, de catre echipa noastra. Ghivecele mari din inox sunt protejate cu folie impotriva zgarierii in timpul transplantarii. Fiecare palmier cantareste cca. 450 kg.

 

  

Rezultatul final: palmierii Veitchia intr-un Mall din Romania. Lucrare executata in anul 2008.

 

Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook