Despre GreenatWork

Greenatwork este divizia specializata in peisagistica de interior a firmei Hollandia Green SRL. Ne-am infiintat in 2002 pentru a oferi servicii de inalta calitate de peisagistica de interior clientilor nostri.

despre-greenatwork-ingrijire-planteGreenatwork este prima echipa specializata in servicii de intretinere de plante ornamentale de interior din Romania, si activeaza din anul 2002.

Greenatwork este parte a firmei Hollandia Green SRL si ofera urmatoarele tipuri de servicii pentru plante naturale de interior:

- ingrijirea plantelor naturale decorative exotice in spatii de birouri (intretinerea curenta a plantelor);

- transplantarea plantelor naturale de apartament si toaletarea periodica a plantelor naturale ornamentale;

- consultanta horticola ocazionala;

- consultanta pentru amenajari de interior cu plante naturale decorative exotice.

Plantele ornamentale de interior pentru cladiri de birouri precum si serviciile noastre de ingrijire a plantelor in spatii de business sunt modul nostru de a contribui la o lume mai buna.

Amenajam spatii de interior cu plante naturale decorative mari.

Intretinem plante ornamentale, transplantam plante de interior, inchiriem plante decorative - totul pentru ca spatiile tale de birouri sa arate impecabil, iar atmosfera de lucru sa fie armonioasa.

Toate problemele legate de personalul care ingrijeste plante cad in sarcina Greenatwork: angajari, organizare, salarii, impozite, supraveghere, inlocuire in caz de boala sau concediu etc. Ai toate cheltuielile cu intretinerea plantelor sub control; primesti lunar o factura cu o valoare ce se incadreaza in limitele contractuale, planificarea bugetului firmei tale fiind astfel mai simpla.

Echipa de specialisti in intretinerea plantelor decorative (floricultori) este instruita cum se intretin plantele.  Este monitorizata de persoane competente cu studii si experienta, care sunt in directa legatura cu tine. Ingrijirea plantelor de apartament este diferita de ingrijirea plantelor in spatii de birouri.

De aceea, atunci cand este vorba despre plante in spatii de birouri, divizia Greenatwork a firmei Hollandia Green SRL, specializata in ingrijire plante ornamentale exotice de interior in spatii de birouri, iti ofera solutii eficiente de mentenanta a unei amenajari cu plante decorative.

Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook