_Amenajare 3 sansevieria laurentii 24/80 in lechuza rondo 32/56

2,262 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
_am-2sans-laur-lec-rondo

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

In combinatia prezentata am plantat cate trei plante SANSEVIERIA LAURENTII 24/80 cm in trei ghivece inteligente LECHUZA RONDO Diam. 32 cm/ H 56 cm  de culoare alba, cu sistem de udare. Inaltimea totala a ansamblului planta-ghiveci este de cca. 105...110 cm.

Pentru combinatia de planta + ghiveci Lechuza de culoare argintie sau rosie se aplica un discount de 10% fata de pretul de lista afisat in site.

Pretul afisat este pentru produsele ready-to-go si include:

- plantele;

- ghivecele Lechuza cu accesoriile de udare;

- pamantul utilizat la transplantare;

- manopera de transplantare;

- fertilizarea profesionala;

- livrarea pe raza Bucurestiului, intre orele 09,00-17,00 in zilele lucratoare.


Sansevieria Laurentii este o planta robusta decorativa prin frunzele lanceolate care decoreaza o piesa de mobilier de birou amplasata intr-o zona cu lumina medie. Are nevoie de un spatiu calduros. Ingrijirea ei este facila. Atentie, se uda moderat!

Sansevieria Laurentii are aspect de tufa compacta si este decorativa prin frunzele lanceolate in nuante de verde inchis si galben.

Sansevieria este printre putinele plante ce prefera locurile umbroase si semiumbroase, de aceea se preteaza bine in spatiile de birouri cu lumina mai putina. Cerintele Sansevieriei fata de apa sunt moderate, se va uda in functie de temperatura mediului ambiant, de dimensiunea ghiveciului si a tufei o data sau de doua ori pe saptamana, astfel incat pamantul de la nivelul radacinilor sa fie aproape uscat. Se recomanda ca la interval de cateva zile sa se pulverizeze fin  planta cu apa pentru a mentine frunzele proaspete, in special cand temperatura ambientului este ridicata.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook