Nolina ramificata 4 capete 35/100 cm

1,270 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
nolina-ramif-4c-35-100

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

Nolina (beaucarnea) este o planta originara din Mexic. Este cunoscuta si sub denumirile de Picior de elefant sau Arborele butelie.
 
Nolina are frunze foarte lungi si subtiri, in partea superioara a unei tulpini grose si lemnificate; la baza, tulpina se ingroasa si capata aspect de picior de elefant.

Nolina are nevoie de un pamant amestecat cu nisip, usor drenabil si nu foarte bogat in substante nutritive. Este recomandata pentru decorarea birourilor, receptiilor sau resedintelor foarte bine luminate deoarece este mare iubitoare de lumina.

Se uda regulat dar moderat, numai atunci cand pamantul se usuca la suprafata ghiveciului; iarna, in perioada de repaus, Nolina se uda extrem de rar (o data pe luna).

Nolina este foarte sensibila la excesul de umiditate din sol asa ca nu se foarte des; pamantul trebuie lasat sa se usuce bine intre doua udari si nu lasa apa in farfuria ghiveciului.

Nolina poate suferi foarte mult din cauza lipsei luminii si a excesului de apa, sunt doi factori foarte importanti pentru o buna dezvoltare a acestei plante. 

Planta ornamentala nolina este disponibila si in alte marimi pe acest site.

 

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook