Schefflera gold impletita 40/180 cm

978 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
schefl-gold-impl-40-180

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

Schefflera arboricola gold provine din zone tropicale ca Taiwan si popular este denumita  “Arborele umbrela” datorita frunzelor palmate care par a fi o umbrela.

Schefflera arboricola pe tutore decoreaza cu succes receptiile sau birourile bine luminate. Schefflera are nevoie de umiditate atmosferica ridicata de aceea trebuie pulverizata cu apa pe frunze destul de des.

Cerintele plantei Schefflera fata de apa sunt mai mari in perioada de vara si mai scazute in perioada de iarna. Pentru a stimula ramificarea plantei putem rupe varful lastarului. Viteza de crestere a acestei plante ornamentale este medie.

Varietatea gold (cu frunze verzi in combinatie cu galben) are nevoie de mai multa lumina decat varietatea cu frunze verzi simple.

 

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook