963 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
yucca-4t-32-170

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

Yucca este o planta decorativa de interior originara din America Centrala, este decorativa prin frunzele lungi si ascutite la varf de culoare verde inchis si prin trunchiul gros care pastreaza urmele frunzelor cazute.

Yucca este recomandata pentru decorarea birourilor, receptiilor sau resedintelor foarte bine luminate deoarece este mare iubitoare de lumina, este una din speciile care poate fi amplasata afara pe timpul verii suportand foarte bine temperaturile ridicate insa le suporta bine si pe cele scazute pana la 7-8 grade Celsius

Yucca este foarte sensibila la excesul de umiditate din sol asa ca nu uda Yucca foarte des, pamantul trebuie lasat sa se usuce bine intre doua udari si nu lasa apa in farfuria ghiveciului.

Yucca poate suferi foarte mult din cauza lipsei luminii si a excesului de apa, sunt doi factori foarte importanti pentru o buna dezvoltare a acestei plante. 

Yucca poate fi intalnita cu trunchi drept sau ramificat.

Yucca 4 tulpini este o planta inalta ce decoreaza cu succes un spatiu de birou cu lumina multa langa o fereastra insorita. Planta yucca 4 tulpini are dimensiunile tulpinilor de 120 cm, 60 cm, 30 cm, 15 cm. Planta ornamentala yucca este disponibila si in alte marimi pe acest site.

 

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook