Epipremnum 27/150 cm in ghiveci decorativ Hobby

557 Lei

Disponibilitate:
In Stoc
Codul Produsului:
epi-hobby-27-150

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

In combinatia prezentata am plantat o planta EPIPREMNUM 27/150 cm intr-un ghiveci decorativ din material plastic, cu farfurie, din gama Hobby.

Pretul redus cu 10% este valabil pentru marimea de produs indicata iar livrarea se efectueaza in 24 de ore pe raza Bucurestiului daca produsul este pe stoc.

Pretul afisat este pentru produsul ready-to-go si include:

- planta;

- ghiveci decorativ Hobby cu farfurie;

- pamantul utilizat la transplantare;

- manopera de transplantare;

- fertilizarea profesionala;

- livrarea pe raza Bucurestiului, intre orele 09,00-17,00 in zilele lucratoare.


Epipremnum este originara din sudul Asiei, este o planta cataratoare iar frunzele au forma de inima de culoare verde in combinatie cu galben.

Epipremnum este o planta decorativa destul de utilizata in amenajarile cu plante de interior, in birouri sau spatii publice deoarece este foarte rezistenta, cerintele fata de intretinere sunt mici, are o crestere rapida si are un aspect placut datorita coloritului frunzelor .

Necesita spatii de la bine luminate pana la umbroase insa in locurile umbroase frunzele isi pierd coloritul, pamantul se mentine reavan mereu.

Cand lastarii cresc foarte mult si planta ornamentala nu mai are un aspect placut sau daca lastarii se degarnisesc putem sa taiem partile inestetice sau degarnisite favorizand astfel cresterea unor noi lastari.

Epipremnum poate fi disponibila si in varianta cu ghiveci cu agatatoare -sub denumirea de scipdapsus.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook