Areca 24/150 cm in Lechuza classico LS35 cm

739 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
areca-lec-class-24-150

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

In combinatia prezentata am plantat o planta ARECA 24/150 cm intr-un ghiveci inteligent LECHUZA classico argintiu, LS 35 (diametru exterior 35 cm, cu sistem de udare).

Pretul afisat este pentru produsul ready-to-go si include:

- planta;

- ghiveci Lechuza classico cu accesoriile de udare;

- pamantul utilizat la transplantare;

- manopera de transplantare;

- fertilizarea profesionala;

- livrarea pe raza Bucurestiului, intre orele 09,00-17,00 in zilele lucratoare.


Areca este o planta decorativa originara din Malaezia, India, China, Madagascar. Planta areca are aspect de tufa si este  decorativa prin frunzele lungi si arcuite, acest palmier decoreaza cu succes orice incapere datorita aspectului frunzelor sale.

Areca este cea mai iubita planta de interior si este folosita foarte des in amenajarile cu plante naturale.  Palmierul areca are o crestere lenta insa la comanda este disponibila si la dimensiuni mari de pana la 3.5 metri.

Pentru o buna dezvoltare a plantei decorative este recomandat a se amplasa in spatii cu lumina multa, orientare sudica sau sud-estica insa fara soare direct si ferita de curenti de aer.

Areca prefera umiditatea atmosferica de aceea recomandam pulverizarea cu apa altfel varfurile frunzelor se vor ingalbeni. Udarea plantei se face saptamanal astfel incat sa se mentina pamantul umed in permanenta. Frunzele batrane care se ingalbenesc sau se usuca se inlatura de la baza prin taiere.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook