Transplantare planta 120 cm/ ghiveci 30 cm

41 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
trspl120

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

Planta 120 cm, ghiveci 30 cm

Transplantarea plantei sosita din import intr-un ghiveci mai mare, cu pamant fertil si cu spatiu pentru a se dezvolta este o operatiune obligatorie pentru sanatatea plantei tale decorative. Noi efectuam aceasta operatiune in depozitul nostru si iti livram planta gata transplantata.

Atentie, pretul listat este valabil pentru manopera de transplantare efectuata in depozitul nostru inainte de livrare, precum si pamantul utilizat pentru un ghiveci de 30 cm.

Nu include pretul ghiveciului si al fertilizarii profesionale. Pentru acestea te rugam sa consulti oferta noastra de pe acest site.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook