Fertilizare si tratare initiala plante de interior

17 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
fertrat

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

Fertilizarea si tratarea plantelor tale este esentiala. Plantele naturale decorative au nevoie de nutrienti pentru a se dezvolta bine, altfel isi schimba aspectul si devint triste, dezolante, devitalizate, chiar daca au lumina suficienta si sunt udate corespunzator. In plus, daunatorii si bolile ataca plantele cu un sistem imunitar scazut, iar mediul de birouri nu este cel mai potrivit loc pentru o dezvoltare excelenta a plantei. De aceea, ai nevoie ca la livrarea plantelor acestea sa aiba o cantitate de fertilizant incorporat in sol, precum si sa beneficieze de un tratament preventiv.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook