Consultanta in amenajarea cu plante de interior

150 Lei

Disponibilitate:
In Stoc
Codul Produsului:
consamenaj

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

Un spatiu de interior, atat de birouri cat si rezidential, este complet doar dupa ce au fost amplasate si plantele naturale decorative de interior.

Alegerea plantelor naturale de interior nu se face la intamplare, sau doar dupa forma frunzelor, ci tine cont de criterii cum ar fi lumina, umiditatea atmosferica, curentii de aer, fluxul de circulatie a persoanelor in zona, temperatura mediului ambiant, posibilele schimbari de caracteristici ale mediului ce pot aparea in timp.

Consultanta in amenajare te ajuta sa alegi cele mai potrivite plante, care sa reziste vreme indelungata in spatiile tale.

Un inginer de specialitate se va deplasa in spatiul tau si va face masuratorile parametrilor spatiului (lumina, umiditate, curenti de aer) si apoi iti va propune cea mai potrivita solutie pentru spatiul tau, de amenajare cu plante naturale decorative.

Daca vei efectua amenajarea apeland la serviciile noastre, pretul consultantei initiale va fi scazut din valoarea finala amenajarii.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook