5,687 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
ficalii-piram-60-500

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

Ficus alii piramidal 500 cm mare este o planta robusta, decorativa, cu aspect de copac. Decoreaza bine spatiile luminoase. Ficus alii mare necesita lumina foarte multa si o temperatura relativ constanta, fara variatii mari.  Este disponibil in marimi intre 3m si 8 m. Ficus alii din imagine are forma bol pe tulpina si are inaltimea totala inclusiv ghiveci de 500 cm. Diametrul ghiveciului de sera este 60 cm. Necesita transplantare inbtr-un ghiveci de 80-90 cm diametru.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook