Ficus benjamina piramidal 27/150 cm in Lechuza classico LS35 cm

747 Lei 672 Lei

Disponibilitate:
In Stoc
Codul Produsului:
ficbenj-classico-27-150

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

In combinatia prezentata am plantat FICUS BENJAMINA 27/150 intr-un ghiveci inteligent LECHUZA CLASSICO argintiu (diametru exterior 35 cm., cu sistem de udare).

Pretul redus cu 10% este valabil in combinatia de planta + ghiveci Lechuza de culoare argintie sau rosie.

Pretul afisat este pentru produsul ready-to-go si include:

- planta;

- ghiveci Lechuza cu accesoriile de udare;

- pamantul utilizat la transplantare;

- manopera de transplantare;

- fertilizarea profesionala;

- livrarea pe raza Bucurestiului, intre orele 09,00-17,00 in zilele lucratoare.


Ficus benjamina este o planta ornamentala care provine din sudul si sud-estul Asiei si  Australia. Este un arbust stufos, decorativ  prin frunze, are o dezvoltare destul de rapida in comparatie cu alte plante de interior daca are lumina naturala multa, si poate ajunge la inaltimi foarte mari.

Recomandat pentru spatii foarte luminoase cu temperatura relativ constanta intre 17-24 grade Celsius, astfel incat daca ai un astfel de loc atunci acolo este si locul Ficusului benjamina!

Se mentine pamantul umed in special vara cand temperaturile sunt mai ridicate si se pulverizeaza cu apa curate pe frunze (operatiunea ajuta si la curatarea frunzelor de praf)

 Avand o crestere rapida ficus benjamina este necesar sa fie tuns anual  pentru ai pastra forma si pentru a reintineri planta. Nu-ti face griji pentru el, va creste repede la loc.

Ficus benjamina este o planta decorativa disponibila si in marimi mari pentru decorarea spatiilor publice la sectiunea “plante mari”.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook