_Amenajare 3 bambusa vulgaris 45/170 in Lechuza classico 60

5,931 Lei

Disponibilitate:
Pre-Order
Codul Produsului:
_am-3bamb-vulg-lech-class

Not yet rated
Scrie-ne parerea ta

Descriere

In combinatia prezentata am plantat trei plante BAMBUSA VULGARIS 45/170 cm in trei ghivece inteligente LECHUZA CLASSICO Diam. 60 cm de culoare alb, negru si antracit, cu sistem de udare. Inaltimea totala a ansamblului planta-ghiveci este de cca. 180 cm.

Pentru combinatia de planta + ghiveci Lechuza de culoare argintie sau rosie se aplica un discount de 10% fata de pretul de lista afisat in site.

Pretul afisat este pentru produsele ready-to-go si include:

- plantele;

- ghivecele Lechuza cu accesoriile de udare;

- pamantul utilizat la transplantare;

- manopera de transplantare;

- fertilizarea profesionala;

- livrarea pe raza Bucurestiului, intre orele 09,00-17,00 in zilele lucratoare.


Bambusa Vulgaris este un arbore denumit popular si Bambusul de interior ce provine din Asia. Este o planta exotica de dimensiuni mari decorativa prin tulpina grosa de culoare galbena si prin coroana bogata de frunze. Decoreaza foarte bine receptiile sau birourile cu foarte multa lumina aducand un aer exotic.

Bambusa Vulgaris trebuie amplasat la lumina, in zone  cu mult soare. In timpul verii poate fi amplasat afara, expozitia este recomandat sa fie sud-estica, sud-vestica sau sudica, temperatura optima vara 20-24°C si iarna 18°C.

Bambusa Vulgaris are nevoie de mai multa apa mai ales in timpul verii, pamantul trebuie sa fie reavan intre doua udari. Se recomanda ca la interval de cateva zile sa se stropeasca planta cu apa pentru a mentine umiditatea aerului,  in special cand temperatura ambientului este ridicata. Fertilizarea se face o data pe luna vara si la doua luni iarna cu fertilizant pentru plante decorative prin frunze.

Bambusa Vulgaris, planta exotica de dimensiuni mari, foarte decorativa  prin tulpini galbene, groase ce prezinta doua dungi longitudinale de culoare verde, frunzisul este bogat de culoare verde prazuliu.

Daunatorii principali sunt paduchele lanos si paianjenul rosu.
Se recomanda tratarea paduchelui lanos cu insecticide prin aplicarea a 2- 3 tratamente la interval de 7-10 zile.
Pentru paianjenul rosu se vor face 2-3 tratamente la interval de 7-10 zile cu acaricide.
Se vor respecta cu strictete concentratiile si instructiunile  de pe ambalajele produselor folosite.
Aerul uscat este cauza brunificarii frunzelor la varfuri de aceea este recomandat sa pulverizam planta zilnic pentru a creste umiditatea atmosferica.
Udarea excesiva duce la patarea sau brunificarea frunzelor si la putrezirea radacinilor. In acest caz se vor indeparta frunzele afectate, se  fac 2 tratamente cu fungicide sistemice la interval de 10-14 zile si se va sista udarea pana cand solul de la nivelul radacinilor va fi reavan spre uscat.
Insuficienta apei va duce la ingalbenirea si caderea frunzelor- radacinile nu trebuie lasate sa se usuce.

Toamna sau iarna, este posibil ca 90% din frunzis sa se ingalbeneasca si este recomandat sa tundeti drastic toate ramurile, tratati cu stimulator de crestere si udati planta mai rar.

Parerea cumparatorilor (0)

Scrie-ne parerea ta

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Pentru inchiriere plante pe termen lung CALCULEAZA PLATA LUNARA FIXA AICI

***

Transportul produselor este gratuit pe raza Bucurestiului, pentru comenzi mai mari de 300 lei incl. TVA.

***
Livram cu mijloace proprii in afara Bucurestiului pe o raza de 200 km, gratuit pentru comenzi peste 15.000 lei incl.TVA, fara acordarea niciunui discount.

***

Pretul redus cu 10% (bulina de pret orange) este valabil exclusiv la comenzile online, NU si in ofertele personalizate care presupun vizita de evaluare la locatia clientului.

***

Pentru livrare prin curier, plantele fiind produse perisabile, putem expedia doar ghivece, CONTRA COST (beneficiarul va achita contravaloarea curierului). 

***

Fotografiile produselor sunt informative.

Consultatie gratuita!
Numele:

Adresa email:

Telefon:

Companie:

Suprafata spatiului de birouri:

Numarul de angajati care lucreaza in acest spatiu:

Comentarii:

Codul din imagine:


Experti in plante

Avem o echipa de specialisti pasionati de plante decorative, punctuali, meticulosi, organizati. Activam in domeniul plantelor ornamentale din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante ornamentale exotice sanatoase, frumoase, bine intretinute.

Contact Us

0745 037 151
info [at] greenatwork.ro

Facebook